sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Piippa, Piippanen, Pimpula

Tuo tytsykkä tuo kyllä elämään hirmuisesti iloa! Ehkäpä ihan meidän kaikkien, Lillinkin, nyt kun sen ei tartte rähjätä sille joka käänteessä. Tuossa yks päivä helliinnyin tikahtumiseen saakka, kun Lilli pesi itseään ja Piippa selvästi otti mallia. Lilli oli jalkatuolin päällä ja Piippa olkkarin pöydällä matkimassa. Aina välillä ajatus herpaantui ja piti hypähdellä, mutta sitten se taas vilkaisi Lilliä joka uutterasti jatkoi pesuaan ja niinpä sitten Piippakin. Tätä jatkui lähemmäs kymmenen minuuttia ja aloin ajatella, että oonko koskaan nähny Lillin pesevän itseään niin huolella ja että näyttääkö se tietoisesti mallia tuolle kakaralle? Ja Leevi-rakashan on edelleen ihan käsittämättömän ihana Piippaa kohtaan! Illalla se sai jopa vähän nuoltua Piipan päätä ennenko se intoutu taas riehumaan ja toisaalta Piippa nuoli Leevin korvaa ja yritti pestä sen viikset, mutta sitten riivaaja otti taas vallan ja piti pureutua kaulaan/korvaan/tassuun kiinni. Hyvin se kuitenkin tajusi ilman isompia komenteluja Leevin taholta, että nyt ois nukku-aika, paino päänsä Leevin kylkeen ja alko koisimaan. Aawwww!!

Tänään oli Piippa taas herättäjänä kahdeksan aikaan. Onneksi olin nukkunu hyvin ja ihan sopivan pitkäänkin, niin jakso nousta. Aamupalan ja vessareissun jälkeen Piippa riehui kiipeilypuussa niin, että lopulta läähätti suu auki, mutta ei vaan malttanu lopettaa. Mun piti mennä sohvalle istumaan, jollon se jätti kiipeilypuun rauhaan ja siirty viereen. Aikansa se siinäkin yritti riekkua, minä sille juttelin hissuksiin mukavia ja urvahti se viimein uneen. Kolme tuntia se veti unta palloon ja sitten oli taas uudistunut kissa valmiina uusiin riekkumisiin!

Tässä pari videota siitä, miten Leevi saa Piipan lopettamaan riehumisen (äänet lähtee Leevistä ja sorppa kun vessan lattia ei ole edustuskunnossa) ja miten Piippa riekku puussa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti