keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Pellettiloota ja notkuva raapimapuu

Ajattelin, että laitan kuitenkin, vaikkei tarvetta ole, kissalapsen laatikon hollille ja sinne noita tilaamiani pellettejä, että jos kelpais ja sais käytettyä pois. No, ihan ei menny niiko aattelin, Piippa nimittäin tykkää käydä hakemassa sieltä laatikosta pelletin tahi kaksi laatikon edustalla olevalle matolle ja sitten alkaa riehumaan niiden kanssa. Matto on jatkuvasti rutussa ja Piipan riekkumisen vuoksi esimerkiksi Lilli kuvittelee, että siellä maton alla on jotain jännää ja senkin pitää päästä rempomaan se matto nurin jos oon sen oikassu. Ehkäpä viskaan pelletit roskiin ennenko toi kakara tukehtuu sellaseen.

Raapima/kiipeilypuu, joka tuli kissojen mukana, taitaa olla menneen talven lumia. Se on itse tehty, oikean puun runko, johon on sitten viritetty pari vaneritasoa ja runko päällystetty narulla. Kissakuiskaaja yritti tukevoittaa toista tasoa, kun se lonksu jo niin, että kiinnitykset antaa kohta periksi, mutta ei auttanut, tukirauta on vääntynyt jo molemmin puolin Leevin painosta. Uuden osto olisi edessä, mutta ongelmana on löytää tarpeeksi korkea, jossa olis tarpeeksi tukevat tasot. Itse hökötys pitää myös pystyä kiinnittämään seinään, mutta se on ongelmista pienin. Niin ja sekin vielä, että millä helvetillä mä tuon saan palasiksi ja raahattua roskiin? Kokonaisenakaan sitä ei pysty yksin siirtämään, painaa aivan älyttömästi.

Leevi ja Piippa tulee hyvin juttuun enimmän aikaa, mutta joskus kakara käy Leevin hermoon ja sitä kun ei meinaa päästä edes karkuun mihinkään... sorppa syntisestä pystyvideosta, mutta tuli kiire kun huomasin mitä tapahtuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti