perjantai 28. elokuuta 2015

Omalla joukolla taas

Vieras lähti. Kun tulin yksin kotiin vierasta saattelemasta, Leevi kaipasi ihan erityistä hellimistä, puskemiselle ei meinannut tulla loppua ollenkaan. Lilli ja Piippa ei noteeranneet ollenkaan minua tai sitä, että tulin yksin ovesta.

Vierailun aikana tapahtui paljon edistymistä kissojen välillä. Leevi saattaa nykyään jopa hieman riehaantua kirmailemaan pienen kanssa ja Lilli ei ole tassuttanut (ainakaan niin, että olisin nähnyt) Piippaa kertaakaan, mutta Piippa ei kyllä vielä luota Lilliin, vaikka uskaltautuu jopa vähän härkkimään sitä. Piippa on myös näyttänyt, että osaa juoda vettä (jee!) ja uskaltaa tehdä rohkeita hyppyjä mm. kiipeilypuun ylätasolta seinähyllyn päälle. On jotenkin niin hupasaa seurata, miten se katsoo mallia isommiltaan ja siksi se varmaan tuonkin uskaliaan hypyn teki, kun on seurannut miten toiset sen tekee. Kohta saattaa kyllä tulla joku haaveri, kun se alkaa luottamaan itteensä liikaa ja on kuitenkin vasta ihan kakara.

Lilli lopetti oksentelun tässä viikon aikana. Tänään se on saanut jostain ventin korvan eteen ja ihme kyllä antoi puhdistaa sen. En kuollaksenikaan ymmärrä mistä se tuon on saanut, mutta ikävän näkönen se on. Vähän samanlainen kun oli silloin, kun se söi oksennustautisena pelkkää seitiä ja sai kaksi ihorikkoa, iho karvoineen lähti irti, oli ihan vereslihalla. Epäilin silloin, että kyse on kala-allergiasta, nyt en tiedä mistä tuo on tullut, mutta seurataan. Ruokavalio koostuu Applawsin kanaraksuista (hyvin vähän) ja Pro Planin steriloiduille kissoille tarkotetusta märkäruuasta. Jälkimmäisessä ainakin on kalaa ja kalatuotteita (wut?), mutta tuo on ainoa ruoka mikä uppoaa molemmille hyvin, kuten myös Piipalle, joka ei usko kun sanon, että sen kuuluis syödä vaan tota omaa penturuokaansa.

Tämmöseltä se ihorikko näyttää:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti