lauantai 22. elokuuta 2015

Hei hulinaa!

Piipan uusin keksintö on, että hiekkis on loistava leikkipaikka! Hiekkaa on mukava myllätä ja roiskia pitkin poikin (justiin ko pääsin kehumasta!) niin, että pissakökkäreetkin lentelee. Se meinas eilen alkaa leikkimään myös ulostekikkareella. Siivosin hiekat ja lattialla nököttäneen kökkäreen takas laatikkoon ja jatkoin lakasua. Leevi tuli paikalle ja alko peittämään sitä hiekan pinnalla ollutta kökköä, joku roti sentään ja onhan siivotonta sakkia! Mamman mussukka, pieni apulainen!

Lilli on ryhtynyt suvaitsevammaksi Piippaa kohtaan, sitä tuntus jopa vähän leikittävän, mutta koska se on ollut Piipalle ilkeä, niin tunne ei ole molemminpuolinen. Piippa sähisee ja murisee Lillille ja räppää sitä hyvin kiukkusena ja sitten Lilli räppää takas ja molempia keljuttaa. Makkarissa Lilli ei haluais Piippaa kyllä nähdä, eikä mua sinänsä haittaa vaikka se pitäis sen Piippa-vapaana alueena, en kaipaa pentua riehumaan sinne kun yritän nukkua, sen aikaansaama mekkala olkkarinkin puolella herättää. Tosin tänään herättäjänä oli Lilli, joka oksensi hienon karvapötkön. Sittemmin on oksentanut ruokansa.

Ainii! Sen Dermocent Spot-aineen käytön voi unohtaa. Mikä helvetin idea on tehdä liuos, joka haisee eukalyptukselle!? Eihän sillä pipetillä pääse edes lähelle Lilliä, saatikka, että se pysyis aloillaan niin, että sen sais levitettyä sen nahkaan. Että 25 euroa kankkulan kaivoon, kiitos tästäkin. Helvetti. Pitää yrittää ujuttaa vaan sitkeesti tota öljyä ruokaan. Tosin nyt kun tuo oksenttelee taas, niin se on aika turhaa.

Ajattelin kokeilla videon lataamista tähän blogiin. Tässä ääninäyte Piipalta, sikäli, että se näkyy kenellekään:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti