torstai 20. elokuuta 2015

Lähentymistä

Ei pitäs olettaa kissoistaan yhtään mitään. Olin aivan varma, että näistä kahdesta vanhemmasta Lilli on se, joka ensimmäisenä tottuu Piippaan, mutta nyt näyttäs siltä, että se onkin Leevi! Leevi on, möllöttäjän luonteestaan huolimatta, hyvin kiltti ja lempeä kissa. Vähän sitä pitää sähistä edelleen, mutta murina on jäänyt pois ja äsken olivat ehkä kymmenen sentin päässä toisistaan. Olisin ottanut kuvankin, mutta kännykkä päivittyy ja kunnon kameraa ei (vielä) ole.

Lilli on taas, yllätys yllätys, alkanut oksentamaan. Minkähän syyn tällä kertaa keksisi? Oisko stressi hyvä? Ahmimisesta ei ole kyse, koska olen vahtinut ruokailut ja raksuja oon antanut niin vähän, että niitä on vain nimeksi. Mutta kuten ennenkin, oksentakoot. Ohi se menee, ajan kanssa, eikä siihen mikään auttaiskaan.

Piippa on aina vaan rohkeampi. Eilinen ilta kyllä meni mun rinnan/olkapään päällä nukkuen, se sai tutustua myös kissankantoliinaan, joka ei vissii ollut hullumpi sekään. Yritin vahtia millon sille tulis hätä, että kiikutan sen hiekkikselle, mutta ei tullut. Joku siellä on yön aikana kuitenkin käynyt, epäilen sen kuitenkin olleen Lilli. Pikkuiselle myös tuntuis maistuvan paremmin nuo isojen kissojen ruuat kuin oma, joutuu sitäkin vahtimaan. Isot syö "köyhää" ruokaa, sterililoiduille kissoille tarkotettua, mikä ei ole hyvä tuolle kasvavalle. Epäilin, Leevin ainakin, vetävän pikkukissan eväät mennen tullen, mutta ei ole kelvannut! Luulen syyksi sen, että laitan siihen sekaan aina vettä kun Piippa ei juo ihan puhdasta vettä näköjään ollenkaan, mutta ruuan seassa olevan se lipittää kyllä.

Eilisen, Piipan kanssa suoritetun tahtojen taiston tuloksetkin alkaa paranemaan. Eilen haavat oli vielä niin kipeät, että tuntui kuin käsissä ois palovammoja. Kävi mielessä sellanenkin, että pitäskö ottaa joku jäykkäkouristusrokote... pitää tutkia asiaa.

 
edit: Ei ole Piippa oppinut laatikolle, pissi taas sohvalle ja on pissinyt siihen yön aikana vissii ainakin kerran. Mulla on pyyhkeitä siinä ja se kyllä oikeaoppisesti ruopii niitä, mutta ei vaan älyä tehdä laatikkoon. Tänään on ohjelmassa kissankarkotteen suihkiminen sohvaan ja jos se ei auta, niin sitten suhahtava kissakarkotin päälle siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti