keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Huh hellettä

Nyt ei pääse valittamaan, että on surkea kevät, koska kelithän on suorastaan paahteiset! Martille tää on ensimmäinen kesä ja on kai siinä jotain ihmeteltävää ollut, ainakin satunnaiset ötökät parvekkeella. Oon nauttinut suunnattomasti näistä hiljaisista päivistä, kun Marttikin on niin lämmön halvaannuttama, ettei jaksa edes naukua, saatikka riekkua. Yöllä kyllä voi sitten purkaa patoutunutta energiaa, mulla on ollut jo toista viikkoa partsinovi yöt auki.

Virittelin tuossa tuulettimen puhisemaan lattiaa kohti, Piippa ja Lilli ymmärsi heti, että sen edessä kannattaa pötköttää pitkin pituuttaan, niin ei oo ihan niin tukala. Leevi makaa makkarin hämärässä ja Martti parvekkeella, sille tuuletin on toistaseks ihan liian jännä kapine.

Mitään erikoista kissojen elämässä ei ole tapahtunut. Jotain yksittäisiä juttuja on sattunut, joista ajattelee, että pitäs muistaa kirjottaa blogiin, mutta nythän niitä on turha enää miettiä, kun on näin hapero pää. Mutta lykätään kuvia!

Martti pönöttää kuin kuningas!

Piippa ihastui mun huivitekeleeseen

Tilanne on hyvin jännittynyt!

Kato mun massua!

Martin pallit on nykyään ko possun kärsä.

Ehanaa!

Mamma oli yrkkätaudissa, hoitajat hollilla.

Piippa nyt vaan tykkää olla mieluummin näin.

Varvasharotus.

Leevillä on karvanlähtö korvassa. 

Hetki ennen hyppyä

Luulivat, että haen tän paketin postista. Hah! 

Helteen uuvuttamat

Marttikin on olevinaan sylikissa.

2 kommenttia:

  1. Onko pikku-Martista tullut iso-Martti, kasvanut hän on :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkaa olla kohta ihan mies! En tiedä kasvaako se tuosta enää kovinkaan paljon ja jos ei, niin ei siitä Leevin veroista jötkälettä tule. :)

      Poista