keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Hupsistarallaa

En edes tajunnut, että on venähtänyt näin pitkä väli edellisestä kirjottelusta! Pientä vinkkiä tuli tänään, että vois päivittää, joten tässä nyt kuulumisia niin, että silmät menee sikkaraan!

Mun mielen päällä on ollut enimmäkseen Lilli ja sen vointi. Olin jo ajatellut, että Lillin päivät on luettu, koska oireilu, josta oon täällä loputtomiin horissu, paheni vaan. Sehän oksenteli ennen joulua, joulun aikaan ja taas vuodenvaihteessa. Sitten yhtäkkiä nettiä selatessa iski eteen ihan uusi mahdollinen diagnoosi, atooppinen iho! Hoitona on kortisoni ja minähän heti sitä ehdottamaan lekurille ja hän oli samaa mieltä, että vois kokeilla. Käytiin hakemassa se samalla kun nesteytettiin ja sai jotain muutakin piikkiä. Ja se kortisoni toimii! Eikä Lilli siis olekaan allerginen "kaikelle" kuten oon luullu! No, tästähän se ilo repes, ostin toisenlaisia raksuja, sellasia joiden pitäs auttaa karvapötköihin ja märkäruuaksikin oon ihan surutta syöttänyt muutakin kuin tonnikalaa. Ei ole ollut oksentelua eikä rupia eikä aknea ja tyttö on piristynyt silmissä! Ainoo erikoisuus on kuonon seudun tummuus, karvat on siinä jotenkin ohentuneet ja iho alla tummunut, en ymmärrä mistä siinä on kyse. Alkuun rapsuttelin sitä seutua kun luulin aknen levinneen (ja voihan se olla sitä, en tiedä), muttei irronnut mitään purua. Oon sanonu Lillille, että se alkaa harmaantumaan, mamman ikäloppu harppu!

Mun lelut!
Piippa on myös piristynyt, aloin jo olla huolissaan sen vaisuudesta. Nyt on vedetty rallia Lillin ja Martin kanssa niiko ei mitään ja pitkästä pitkästä aikaa se on tullut myös tähän tietsikkapöydälle ja kiivennyt syliin kuten ennen. Se saa olla siinä rapsutettavana just niin kauan kuin haluaa, en laske sitä lattialle ennenko se ite haluaa pois. Ei se kauan viihdy koskaan, mutta vähäkin on niin hellyyttävää!

Pötkötys

Leevin elämässä ei ole mitään uutta. Se on ikionnellinen raksuista ja niiden entistä runsaammasta määrästä. Ja se on edelleen ihan tosi tosi rasittunut tuosta kakarasta.

Vihjaisin, että raksubaari on tyhjä.

Ja sitten Martti. Ei mene kauaa, kun kiikutan kollipojan pallien poistoon, sen verran raisua alkaa olla muiden kurmoottaminen. Lilli kyllä vetää sitä pataan edelleen niin, että tajuaa paikkansa, mutta Leevi ja Piippa on helisemässä, koska ovat niin kilttejä, etteivät anna sille turpaan. Ja Marttihan sitten varmaan kuvittelee olevansa heti Lillistä seuraava ja kingien kingi. Se on ihan yhtä äänekäs ja riehakas kuin ennenkin, mutta se on siedättynyt entisestään silityksille, jopa tuntuis nauttivan. Jos lopettaa, se naukaisee tai laskee tassun kädelle, että jatka vaan. Nyt se on oppinut myös nousemaan jalkaa vasten ilman, että upottaa kynnet läskeihin. Ja ruokahalu on entisellään, viimeisin ällistyksen aihe oli, että se veti auringonkukan siemeniä, mutta se on oppinut, ettei meikäläiseltä varasteta ruokaa. Se kammoaa edelleen imuria, mutta rikkaimuri on ihan siedettävä. Laser-hiiri on parhautta ja Martti on täysin ehdollistunut sen naksahdukselle, pää alkaa pyöriä kuin markkinapallo kun se ettii, että missä se punainen piste on. Martin riehumisen myötä myös Piippa on päässyt uudelleen laserin jahtaamisen makuun ja välillä se tassuttaa Marttia päähän kun sitä ärsyttää, että kakara yrittää omia kaiken kivan. Hämmästyttävästi ne välillä ihan selvästi vuorottelee jahtauksen kanssa.

M-kirjain on pysynyt otsassa.
Ja kuten aina, tää taas tilttas, kun olisin laittanut lisää kuvia. Onkohan nää liian isoja tai jotain. Mutta ehkäpä teen seuraavaksi pelkän kuvapostauksen! :D  edit: Ihan ite ryssin, mutta olkoon nyt, olihan tätä jo tässäkin.1 kommentti: