tiistai 20. helmikuuta 2018

Varas!

Jokin aika sitten etsin pientä rintsikoille tarkoitettua pesupussia vimmaisesti. Kuljin makkarin (jossa pyykkiteline on) ja pyykkikoneen&pyykkikorin väliä ja noiduin, että minne helvettiin se on voinut kadota. Yritin miettiä minne olisin voinut sen laittaa ja miksi ihmeessä, koska sille ei ole niin mitään käyttöä muualla. Kun en löytänyt, päätin unohtaa asian ja ostin uuden. Tai kaksi uutta. Nyt se sitten löytyi, on ollut kissain kiipeilypuun ja lipaston välimaastossa ilmeisestikin, koska sinne ei tule kauheasti kurkittua ja yhtäkkiä se oli siinä näkyvillä. Kuten oli myös virkkaamani tiskirätti, jota en edes muistanut kaipailla. Kukahan täällä olisi sellainen, joka kuskaa kaikenlaista mitä ihmeellisimpiin paikkoihin? Villasukat/sukat vielä ymmärrän, mutta mikä tuossa pesupussissa nyt oli niin ihmeellistä? Samainen punanuttu on riiviöitynyt kiskomaan pyykit telineeltä alas. Ensin ajattelin laittaneeni ne huonosti kuivumaan, kunnes syyllinen ihan päivänvalossa henkilökunnan silmien alla teki kolttosiaan ja oikein naukui samalla. Eikä meinannut uskoa kieltoa! Siitä vaan alas puserot ja kalsarit! Pikkareita ja sukkia se ei enää saa kiskottua alas koska ne on pyykkipojilla kiinni.

Syytän kyseistä nuorison edustajaa myös siitä, että partsivalot meni rikki, koska metallijohto oli poikki. Yritin viritellä sen kattokoukkuihin niin, ettei kissat siihen yllä, mutta Martin yhdistelmä uhkarohkeutta ja kiipeilytaituruutta on varmaankin osallisena siihen, että se ohut lanka ei vaan kestänyt. Martti on sitä käpälöinyt ja luultavasti roikkunutkin sen varassa, oli nimittäin poikki sopivasti kiipeilypuun läheltä.

Laitan tähän kuvan syyllisestä, joka kerrankin osas pötköttää kiltisti Leevin kanssa. Tuota tosin edelsi hienoiset suhinat Leevin puolelta, ennenko kakara rauhottu.


2 kommenttia:

  1. Ei, en millään voi uskoa tuollaista loanheittoa enkelimäisestä pikku-Martista! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, vaikea se minunkaan on uskoa! Ehkä täällä on poltergeist? :D

      Poista