torstai 20. elokuuta 2015

Ilosanoma!

Menin ja tilasin Mustista ja Mirristä hömmm.. kaikenlaista ja sen kaiken lisäksi kaksi pientä kissanhiekkalaatikkoa ja puupellettejä tuota Piippaa varten. Tulevat ehkä huomenna. Aamulla suihkin sohvalla olleen pyyhkeen kissakarkottimella, ettei Piippa enää siihen pissaisi ja ei ole pissannut koskapa juuri tänään se oppi mitä varten hiekkis tossa olkkarin lattialla nököttää, on tehnyt kaikki tarpeensa siihen. Kaikki! Pissinyt useaan otteeseen. Pelkkää juhlaa! Otan ne laatikot kuitenkin käyttöön, eipä tuo haittaa, että on useampia ja laittelen niihin pelletit, että tulee (ehkä) käytettyä pois. Niin ja Piipan huutaminen on vähentynyt! Se raukka on ollu varmaan helisemässä pissihätänsä kanssa kun ei ole tajunnut mihin pissiä, äkkäsin eilen, että se herätessä alotti kauhean piipatuksen ja vasta kun se pissi sohvaan älysin sen huutavan sitä pissahätäänsä. Tyhmä tyhmä henkilökunta! Nyt se käy ahkerasti laatikolla eikä ole naukunut juuri ollenkaan.

Kävin ostamassa Lillin kutisevaa ihoa varten Dermocent Spot valeluliuosta, en vielä ole laittanut, mutta ehkäpä tässä illan aikana. Lillilehän on ihan turha yrittää tarjota mitään öljyjä siltään tai edes ruuassa, se jättää syömättä heti. Luulisi maistuvan, mutta ei. Leevi kyllä vetäis, mutta sen turkissa ei ole mitään vikaa, kiiltää ja voi hyvin. Talvellahan se tuppaa hilseilemään, mutta jos seuraavaksi talveksi hommaisin ilmankostuttimen, niin ehkä se ratkaisee ongelman.

Leevi yllätti taas. Piippa oli käynyt laatikolla ja minä kehuin sen maasta taivaaseen, minkä seurukasena Leevi tuli paikalle. Piippa meni syömään ja Leevi istahti sen taakse vähän matkan päähän. Syötyään Piippa käännähti ja jähmettyi Leevin nähdessään vaan Leevipä ojensi päätään Piippaa kohti ja Piippa tuli lähemmäksi ja sitten ne nuuski toistensa neniä eikä ollut mitään sähinöitä! Oon niin onnellinen! Leevi-rakas, mamman lempeä, kiltti nössöpoika osaa olla pienen kanssa! Lilli ei vieläkään ole noin pitkällä, mutta äsken se käytti tilaisuutta hyväkseen kun Piippa nukkui nojatuolissa ja kiersi sohvan kautta varovasti tuolin lähelle ja nuuski sentään ilmaa Piipan suunnasta. Tassua piti puistella haistelun päätteeksi, kun syletti, mutta silti!

Piipan syömisestä oon vähän huolissaan, se on hirveän laiha kissa ja usein lipottaa vaan ne vedet sieltä kiposta ja vähän syö päälle. Tilasin tänään Nutri Plus Cat täydennysravintoa verkkosivuapteekista, kun ei näillä paikallisilla apteekeilla ole kuin tuota tavan versiota ilman tauriinia. Jospa onnistuisin houkuttelemaan tuon sitä syömään. Babyraksuja laitoin myös esille (vedessä pehmennettyinä, ei se kovien raksujen päälle tajua mitään), mutta ei ne maistu. Ei sinänsä väliä, tässä taloudessa ei eletä raksuilla, ne on vaan lisänä ja makupaloina. Ajattelin myös tilata Zooplussasta sellasen juoma-automaatin jossa on juokseva vesi, jos se sais Piipan juomaan ja vois jättää veden pois ruuasta. Saattaa se kelvata noille vanhemmillekin, vaikkei niiden juomisessa mitään vikaa olekaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti