tiistai 18. elokuuta 2020

Rentoa menoa

 Jotenkin on jo niin paljon parempi meininki huusholliss. Viime yönä piti tosin makkarin ovi laittaa kiinni, koska jonkun piti surkeana miukua. Aikani kuuntelin ja kun se ei loppunut, niin nousin ylös katsomaan kenellä on asiaa. Piippa makoili sohvalla ja Martti tuli keittiön ovella vastaan, Leevi oli makkarissa. En ottanut tolkkua kumpi punaisista valitti, mutta koska hätää ei näyttänyt olevan, jätin kaikki makkarin ulkopuolelle. Ei näistä tiiä, ruoka oli ehkä vääränlaista tai Marttia ois leikityttänyt tai mitä nyt saattaa keksiä syyksi. 

Piippa leikkii lähes kuten pentuna ollessaan, piti kehua hurjaksi pedoksi kun se syöksyili mun vetämän lelun perässä  niin raivokkaana, ettei Marttikaan yrittänyt hyökkiä lelun kimppuun. Piippa rakasti pentuna sitä, että nakkelin lelua sängyn päälle --> lattialle --> sängyn päälle jne. Se ei ole iäisyyksiin leikkinyt sillä tavalla, mutta nytpä leikki. Se aina arkaili Lilliä, joka saattoi joskus tulla vaikka vain katsomaan, mitä härötään, mutta se riitti siihen, että Piippa lopetti leikkimisen. Jos Lilli alkoi leikkimään (no, sen leikki oli usein sitä, että se länttäs tassun lelun päälle ja piteli sen siitten siinä, tosi aktiivista) niin siihen ei mennyt kukaan härkkimään. Mamman kärttymummo kun on poissa, alkaa muiden kivat piirteet tulla paremmin esiin vissii. 

Vielä kun Piippa ja Martti löytäis yhteisen sävelen, että voisivat vaikka keskenään nukkua, saattaa kyllä jäädä haaveeksi. Yksi Piipan lempinimistä on pesumuija, koska se ei malta olla pesemättä Martin korvia. Eikä siinä mitään, mutta kun se ei lopeta ollenkaan ja sitten tulee tappelu kun Martin ajatus olis ollut nukkua yhdessä. Se onnistuu, jos Martti ei mene kiinni Piippaan, mutta jos se sen erehtyy tekemään, niin pesulle joutuu. Tässä kuva alkutilanteesta joka päättyi sitten korvapesun kautta siihen, että Martti alko pureksimaan Piippaa niin, että Piippa otti lähdöt ja Martti jäi itsekseen. Niin joo. Tuossa lököpaikassa oli tyyny. Lilli siinä aina nukkui, kukaan muu ei. Tyyny pois ja pätkä fleeceä peittämään tarranauhaa, niin siitä tuli heti suosittu paikka. Ihme sakkia. 2 kommenttia:

 1. Olisivatko muut aistineet, että kaveri ei voinut hyvin ja nyt voivat rentoutua? Kissojen sielunmaisema on arvaamaton.
  Mutta hienoa, että leikki maistuu. 😺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muut sen aina huomasivat ja reagoivat. Oli melko hiljasta ja ruokaahan ei kulunut juuri ollenkaan, koska Lilli ei syönyt.

   Poista