tiistai 9. lokakuuta 2018

Muutto osa 2

Koska edellinen kirjoitus taas alkoi jumittamaan, niin tehdään kakkos-osa!

Kissat oli, ymmärrettävästi, ihan ihmeissään uudessa asunnossa. Leevinkin rohkeus koki kolauksen, se kulki maha maata viistäen ja oli pari päivää ihan hiton kärttynen, sähisi ja röhki ihan itsekseenkin, vissii varmuuden vuoksi. Kun toinen apuna olleista kävi kylässä tuomassa edesmenneen Hani-koiransa petejä ja nojatuolin, Piippa meni pienempään makkariin ja aloitti itkun. Se ehkä luuli, että taas se hemmetin reuhaaminen alkaa. Oon nimitellyt sitä Mimosaksi, kun on niin herkkä kissaneiti, mamman rakas!Lilli, oksentelustaan huolimatta, tuntui sopeutuvan nopeiten. Se bongas ekana sen, että ikkunoilla on kissanpyllyn levyset ulokkeet, mikä ihana asia!Tavarat hakee edelleen paikkansa, mutta kissathan vaan tykkää siitä, että ne vaihtaa paikkaa. Jotenkin oon ollut huomaavinani, että Piippa ja Martti on lähentyneet muuton jälkeen, ne nukkuu paljon enemmän yhdessä kuin aiemmin. Ja mitäänhän täällä ei voi tehdä, etteikö tarkastajat olisi paikalle. Kaikki kaapit ja laatikot on syynätty, ettei mitään jää huomaamatta!


Nyt oon kahden vaiheilla hommaanko asuntoon mattoja vai en. Olin päättänyt, ettei niitä tule, koska täällä on (ihanaaaaa!) vinyylilattiat, ne on helppo pitää puhtaana jos mattoja ei ole ja ne on varsin nätin vaalean harmaat, puukuvioiset. Mutta kun kissoilla ois ralli-aika, se ei oikein suju kun tassut sutii. Mutta ei tässä kiire ole, ehtii miettiä asiaa. Kun nyt sais ees verhot ikkunoihin, sekin ois jotain. Onneksi on sälekaihtimet! Mutta kissoillehan piti tilata jo ennen muuttoa Zooplussasta lisää ruokaa ja uusi peti/huonekalu, josta tuli siitä(kin) varsin suosittu. Vaikka mitään muuta en saanut koottua tai paikoilleen, niin tuonhan löin kasaan heti kun se oli ovesta sisällä. Se on ihana!


Lahjoitin pois tavaroita, tulen lahjoittamaan vielä lisää. Lillin lempituolikin sai lähteä, voi mikä järkytys! :D

Jumeleissön, tuolissani on este!

 Jospa tää nyt tästä lutviutuis, varsinkin kun huomenna saan uuden sängyn. Entinen sai lähteä, 180 levee vaihtui 120 leveeseen. Kyllä se riittää nyt, kun kissatkaan ei saa tulla nukkumaan mun kanssa. Tähän mennessä täällä sänkynä on ollut 80 levee patja ja siihen on ollut ihmeesti tunkua aika ajoin. On ollut tiivis tunnelma, mutta onneksi kaikenlainen reuhaaminen on loistanut poissaolollaan, mitä nyt martin on pitänyt vähän vetää aarioita ennen nukkumaan vetäytymistä.

2 kommenttia:

  1. Kyllähän ralleihin kuuluu ehottomasti se, että matot menevät rullalle ja siirtyvät paikoiltaan, miten sitä voi ilman.... ;)

    VastaaPoista
  2. Hei. Onko Martista tullut jo iso poika?

    VastaaPoista