torstai 1. lokakuuta 2015

Herättäjät

Nälkää se ei ainakaan voinut olla, joten veikkaan ihan vaan tylsyyttä. Havahduin siihen, että Lilli pureksi mun sormia, hellästi kuten aina, mutta silti. Rapsutuksia ois kenties pitänyt saada, sen merkki se tavallisesti on, mutta ei se puoliunessa ole eka asia mielessä. Kun piilotin kädet peiton alle, se yritti tunkea perässä, mutta luovutti sitten.
Seuraava havaitsin, että Piippa oli hyvin vakuuttunut siitä, että peiton alla on joku öttiäinen, jota pitää metsästää. Se tömpsäytteli peittoa/jalkoja vasten samaan tapaan kuin elukat tekee ulkona, kun lumen/maan alla on joku elukka joka pitäis saada esiin, eli kaksin tassuin tömähdetään päin. Ja sitten piti raivoisasti yrittää kaivaa ittensä peitosta läpi. Koska Piippa on vielä kevyt, se lähinnä huvitti, mutta hereille se sai kuitenkin. Sen sai loppumaan vaihtamalla asentoa niin, että vippas peittoa jaloilla, jolloin Piippa singahti päältä pois.
Uudelleen uneen, kunnes havahduin siihen, että Lilli silppuaa pahvilaatikkoa sängyn alla. Se tarraa hampailla, nostaa ja räpsäyttää laatikon lattiaan, ihan tolkuttoman ärsyttävä ääni! Koska ei uskonut puhetta, suihkin vesipullolla summamutikassa sängyn alle ja lähti se sieltä jolkottamaan pois. Nyt, vihdoinkin, se pahvilaatikko lähti myös.

Että virkeää huomenta vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti