maanantai 21. maaliskuuta 2016

Ole nyt tässä sitten

Leevi herätti laittamalla meikäläisen frisyyrin uuteen uskoon. Toki siihen on kivempi herätä kuin jollotukseen, mutta on se vähän ällöä, kun hiukset on sitten aivan märät. Yritin olla, etten huomaiskaan, mutta koska loppua ei tuntunut tulevan, nostin pään ja tyrskähdin nauruun, kun heti kuului varsin Leevimäinen töminä kun se kiiruhti ruokakipolle. Kävin pesemässä hiukset ja sitten kateille evästä, Leevi oli niin onnellinen, että sen piti lopettaa välillä ja käydä laulamassa ulko-ovella, ennenko jatkoi syömistään.

Lilli on alottanut taas oksentamisen. Tänään huomasin sillä myös haavauman korvan luona ja aloin miettimään, että mikä ihme voi olla syynä. Keksin sen aika pian: olin saanu edellisessä tilauksessa kissanruokanäytteen kuivaraksuista, Pure Naturalin ankkaa. Se on vehnätön tuote ainakin, mutta joku siinä vissii mättää. Sekoitin sen tuohon normaalisti käytettävään Applawsin raksuun ajatellen, että se menee siinäkin mielessä, että se on ankkaa, mutta virhehän se oli, kuten nyt huomaan. No, roskiin lensi se sekoitus. Minä joutaisin roskiin myös, kun en kaikista pyhistä päätöksistä huolimatta osaa olla tarjoamatta vääränlaista ruokaa tuolle herkkähipiäiselle. Tilasin myös Zooplussalta ison määrän lammaspohjaista märkäruokaa. Kokeilin tossa välillä samaa merkkiä, mutta kanapohjaisena, riisillä ja perunalla ryyditettynä, mutta minusta näytti, että Lillin kutinat lisääntyi. Nyt ne taas olis vähentyneet, kun märkäruokana on lammasta. SEN vuoksi tilasin myös pienen pussin Applawsin kuivaruokaa, jossa on kanaa ja lammasta. Nyt sitä ei ainakaan uskalla/voi kokeilla, mutta myöhemmin kyllä meinasin tyypata. Täältä kotimaastahan ei saa tuotakaan ja se on ihan oma juttunsa millasta vääntöä Saksasta tilaaminen on, en ala edes avautumaan siitä. Mutta ans kattoo.

Piippa on täysin tervehtynyt. Se on antanut massun haavan olla rauhassa ja on kaikin puolin hyvässä kunnossa. Oli ilon päivä kun se ekan kerran naukaisi sillä lailla entiseen malliin! Nyt se on jo tormistunut ja juttelee kuten ennenkin. Mamman pikkunen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti