lauantai 21. marraskuuta 2015

Paluu normaaliuteen

Tärkein asia ensin: Lilli on terve! Jei! Lilli on myös ottanut takaisin paikkansa kuningattarena, se oli vähän katkolla sairastamisen aikaan. Näkyy nyt mm. siinä, että Piippa ei pääse ekana ruokakupille vaan siihen menee Lilli ja ei vaan päästä kakaraa kipolle. Piippa väistää vaikka sitä jurppii ihan mahdottomasti. Ei se kuitenkaan kauheen vaikeeta ole, kun ruokaa tulee heti seuraavaan kippoon.

Ruuasta päästäänkin näppärästi aiheeseen ruuan tilaaminen Zooplussasta. Taas. Ei ole pitkään pitkään aikaan mennyt se homma putkeen. Kuski soitti eilen, mutta en kyenny just sillon vastaamaan, koska olin töissä. Soitin sille takas kun pääsin töistä, sanoi ettei pääse tuomaan enää silloin, eikä seuraavalle päivälle ota ylimääräsiä kuljetuksia ja ens viikosta ei sanonu mitään kun ei ole ite töissä. Sano, kun kysyin, että sen uuden toimitusajan voi sopia netissä, koska "oot varmaan saanu sähköpostiin tiedon paketista". Menin nettiin. Ei onnistunut. Soitin firmaan (maksulliseen numeroon, tietysti) ja kysyin mikä on ongelmana. No, koska meillä on alaovessa koodi, kundi ei päässy sisälle jättämään lappua mulle josta oisin saanut viivakoodin jota tarvitaan siinä, että voi sopia uuden ajan! Että wuppiduu. Eikä se firman henkilökään uskaltanut luvata mulle mitään kun ehtona oli, että ennen puoltapäivää pitäs tulla (koska työ) vaan piti sopia, että tuovat paketin keskiviikkona kun olen vapaalla ja päivystän sitten päivän tässä, että koska se kuski soittaa. Tänään se kuski kuitenkin soitti ja sano, että on tulossa tännepäin, oonko kotona, tois paketin! Olinhan minä, paketti tuli alta viiden minuutin soitosta. Sano ovella, että ehtipä tuomaan ennenko lähen töihin.. en kerenny sanomaan, että en oo menossa töihin tänään (kuten sanoin jo eilen), kun se jo huikkasi heipat ja lähti. Miksi sen piti eilen kiukutella, että ei ota yhtään ylimäärästä lähetystä kantoon tänään? Sen vuoksi aiheutti mulle kuluja kun piti sitten soitella sinne firmaan. Ja arvatkaapa kuka eilen ehti kiukkupäissään tekemään tilauksen Peten Koiratarvikkeeseen, että viikon alussa sais kissoille ruuat tohon lähikauppaan? Kaiken tämän helvetin sokkaamisen jälkeen oon tullu tulokseen, että pääsen helpoimmalla kun tilaan ne kamat postiin (jos on pakko kerran tilata) ja jos en jaksa kantaa, otan taksin alle. Mulla on hermo aina aika tiukilla kun hommat ei suju sillee jouhevasti. Mustin ja Mirrin pakettien kanssa ei ole koskaan ollut tämmöstä ongelmaa.

Tänään oli Piipan kynsinleikkuu, tai osan kynsistä sain leikattua, osan leikkasin aiemmin. Oon tullu siihen ajatukseen, että kun Piipan steriloinnin aika koittaa, ne sais ottaa pois nuo ylimääräset kynnet. Varsinkin vasemmassa jalassa ylimääräisen varpaan ja normivarpaan välissä oleva kynsi on hirviö. Se kasvaa koukkuun heti ja on todella todella vaikee leikata. Koska ne on turhia kynsiä, kuten myös peukaloiden ulkopuolella sivussa kasvavat kynnetkin, niin aattelin, että sama kai ne ois poistaa, jos se ei ole kamala asia kissalle. 

Ja sitten kuvaa: Zooplussan paketissa oli kissojen lökötuoli. Lilli ymmärsi heti mistä on kyse ja Piippa sitten illemmalla. Leevi ei ole uskaltautunut vielä edes käväsemään tuossa. Mamman vellihousu. <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti