perjantai 24. kesäkuuta 2016

Juhannuksen aikaa

Heti alkuun juhannusruusu jakoon, täällä se kukkii silloin kun nimen mukaan kuuluukin. Eikä toukokuussa. Tuoksu oli kyllä kertakaikkiaan huumaava.


Kissojen juhannus menee siinä missä mikä tahansa muukin päivä, ulkona on vaan vähemmän ihmisiä nähtävänä. Tai no, koska on ollut ihan mukavan lämmin, niin päivät on menneet enimmäkseen nukkuessa ja illalla sitten alkaa varsinaiset rallit.

Nyt ei jaksa


Kuten aiemmin sanottu, Piipasta on sukeutunut sylikissa. No, sehän on ollut Lillin yksinoikeus tähän saakka ja nyt onkin ongelma, että miten Lilli pääsee syliin jos Piippa on jo siinä. Koska Lilli on turhan fiksu, se ratkaisi asian sillä, että alko kauhomaan puseronkaulusta ja kun venytin sitä, se kurahti onnesta ja kiipesi sisään. Siinä oli sitten kaksi tyytyväistä kissaa.


Toinen hupasuus oli se, että sanoin kaverille sen täällä käydessä, etten ymmärrä miksi kissojen kiipeily/raapimapuihin laitetaan pesäkolot alas, että ei kissat siellä viihdy. Ja miten kävi heti seuraavana päivänä? Ensin Leevi ja kun se luovutti paikkansa, niin sitten Lilli. Että se siitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti